کاهش خطا و افزایش دقت با ایمپلنت‌ های دیجیتال

کاهش خطا و افزایش دقت با ایمپلنت‌ های دیجیتال

یکی از حوزه‌هایی که تحت تأثیر فناوری‌های دیجیتال، تغییرات شگفت‌انگیزی را تجربه کرد، دندانپزشکی بود. ایمپلنت های دیجیتال را باید یکی از نوآوری‌های چشمگیر در علم دندانپزشکی دانست که روش‌های سنتی را در این علم به طور کلی دگرگون کرده است. این روش ایمپلنت دندانی با استفاده از تصویر برداری سه بعدی و طراحی کامپیوتری باعث کاهش خطا و افزایش دقت ایمپلنت‌های دندانی با کیفیت و سرعت بیشتری شده است؛ به این ترتیب نه تنها نتایج بهتری را ارائه می‌دهد بلکه تجربه دندانپزشکی را برای بیماران بهبود بخشیده و باعث افزایش رضایت آن‌ها نیز می‌شود.

ایمپلنت دیجیتال؛ یک روش علمی با خطای کمتر و دقت بیشتر

ایمپلنت دیجیتال؛ یک روش علمی با خطای کمتر و دقت بیشتر

ایمپلنت های دیجیتال را باید نوآوری مدرن و پیشرفته‌ای در عرصه دندانپزشکی دانست که با بهره گیری از فناوری‌های دیجیتال توانسته است روند جایگزینی و ساخت دندان‌های از دست رفته را متحول سازد. در این روش علمی و مدرن، ابتدا با کمک تصویربرداری سه بعدی از جمله سی تی اسکن داخل دهانی، تصویر دقیقی از ساختار دندان، داخل دهان و فک بیمار به دست می‌آید.

روند اجرای ایمپلنت دیجیتال

در این روش نرم افزارهای پیشرفته طراحی دندان روکش دندان را مطابق با ساختار و آناتومی دهان بیمار انجام می‌دهند. ضمن این که با استفاده از این نرم افزارها امکان شبیه‌سازی نهایی و اعمال تغییرات لازم پیش از شروع مراحل ساخت نیز وجود دارد.
در مرحله نهایی با استفاده از فناوری‌های ساخت دیجیتال از جمله پرینت سه‌بعدی یا فرز CAD/CAM، ایمپلنت و روکش دندان با بیشترین دقت و کمترین خطای ممکن ساخته می‌شود.
در واقع با کمک ایمپلنت دیجیتال و استفاده از فناوری‌های نوین و پیشرفته نه تنها سرعت فرآیند ایمپلنت افزایش می‌یابد، بلکه دقت آن نیز به شکل قابل توجهی افزایش یافته و از آنجایی که ایمپلنت و روکش کاملا مطابق با ساختار دندان و فک بیمار ساخته می‌شود، رضایت بیماران نیز بیشتر خواهد بود.
با توجه به حذف مراحل قالب گیری در فرآیند ایمپلنت دیجیتال و کاهش جلسات درمانی، انجام ایمپلنت دندانی به روش دیجیتال بسیار کوتاهتر بوده و بیمار تجربه راحت‌تر و بهتری خواهد داشت.
امکان مشاهده شبیه‌سازی ایمپلنت نهایی در روش ایمپلنت دیجیتال به بیمار کمک می‌کند تا انتظارات واقع بینانه‌تری از درمان داشته و در تصمیم گیری نهایی با اطمینان بیشتری مشارکت داشته باشد.

چرا ایمپلنت های دیجیتال خطای کمتری دارد؟

یکی از مهمترین مزایای ایمپلنت های دیجیتال، حذف مرحله قالبگیری سنتی است. از آنجایی که در قالبگیری سنتی از خمیر خاصی استفاده می‌شود امکان وجود اختلاف در قالب تهیه شده با فک و آناتومی دهان بیمار به دلیل وجود حباب ها، عدم تثبیت قالب در دهان بیمار، کیفیت پایین قالب و… وجود دارد. بنابراین هرچه چنین فاکتورهایی بیشتر باشند احتمال بروز خطا در فرآیند ساخت ایمپلنت و روکش نیز بیشتر خواهد بود.

افزایش سرعت و دقت در ایمپلنت دیجیتال

در حالی که در ایمپلنت دیجیتال وجود اسکنرها و دستگاه‌های پیشرفته تصویربرداری سه بعدی و برنامه ریزی دیجیتالی دندانپزشک به آناتومی کامل حفره دهانی، فک و دندان‌های بیمار دسترسی دارد. او می‌تواند به کمک چنین دستگاه‌های پیشرفته‌ای موقعیت، زاویه و عمق دقیق ایمپلنت را پیش از جراحی به راحتی تعیین کند. همین مسئله است که احتمال بروز خطا را در ایمپلنت به روش دیجیتال به حداقل می‌رساند و نتایج بهتری را رقم می‌زند.
از سوی دیگر با استفاده از شبیه‌سازی قرارگیری ایمپلنت در نرم افزارهای پیشرفته می‌توان از وجود استخوان کافی، فاصله مناسب و ساختارهای مهمی مثل عصب‌ها اطمینان حاصل کرد. اگرچه در روش‌های پیشرفته‌تر امکان ایمپلنت بدون پیوند استخوان نیز وجود دارد و همین امر باعث می‌شود ایمپلنت‌های دیجیتال با دقت و سرعت بالاتری انجام گرفته و خطاهای کمتری را شاهد باشیم.

افزایش سرعت و دقت در ایمپلنت دیجیتال

از دیگر مزایا و ویژگی‌های ایمپلنت های دیجیتال سرعت انجام فرآیند درمان در این روش است. معمولا قالب گیری فیزیکی و تطابق ایمپلنت با دهان بیمار یک فرآیند طولانی و ناراحت کننده است که نه تنها فرآیند درمان را طولانی‌تر می‌سازد بلکه تجربه‌ای ناراحت کننده برای بیمار نیز به همراه دارد. در ایمپلنت دیجیتال مرحله قالب گیری فیزیکی با همه سختی‌ها و چالش‌ها حذف می‌شود و امکان برنامه ریزی دقیق جراحی و ساخت ایمپلنت به همراه روکش مطابق با آناتومی و ساختار دهان و فک بیمار نیاز به تطابق‌های مکرر و اصلاحات پی در پی را کاهش می‌دهد که همین امر کاهش مدت زمان درمان را در پی دارد.

تجربه‌ای متفاوت با ایمپلنت دیجیتال

در روش ایمپلنت های دیجیتال بیمار تجربه‌ای متفاوت با روش‌های سنتی خواهد داشت. افزایش دقت و کاهش خطاهای معمول در فرآیند ایمپلنت تنها بخشی از مزایا این روش درمانی است. از آنجایی که قالبگیری و ساخت ایمپلنت کاملا دیجیتال و با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته انجام می‌گیرد و کاملا مطابق با آناتومی فک و دهان بیمار است، میزان تراش استخوان در زمان جراحی کاهش می‌یابد، تروماهای کمتری به بافت‌ها وارد شده و در نهایت روند التیام سریع‌تر خواهد بود. حذف قالب گیری‌های مکرر و امکان شبیه‌سازی نتیجه نهایی نیز باعث می‌شود که فشار و استرس وارد بر بیمار کاهش یافته و روند بهبودی تسهیل شود. در روش ایمپلنت دیجیتال بیماران سریع‌تر به زندگی عادی باز می‌گردند و روند ساخت و درمان سریع‌تر و راحت‌تر سپری می‌شود.
از سوی دیگر استفاده از فناوری‌های پیشرفته طراحی و تصویربرداری ایمپلنت را با دقت و تطابق بالایی میسر می‌سازد و ثبات و یکپارچگی خوبی برای ایمپلنت با استخوان فک بیمار در پی دارد که این مسئله باعث افزایش درصد موفقیت ایمپلنت در درازمدت می‌شود.

تجربه‌ای متفاوت با ایمپلنت دیجیتال

ایمپلنت دیجیتال موفقیت‌آمیز را در کلینیک دندانپزشکی دکتر معصومی تجربه کنید!

ایمپلنت های دیجیتال یکی از نوآوری‌های نوین در حوزه دندانپزشکی است که با افزایش دقت و کاهش خطاهای فرآیند ساخت ایمپلنت باعث افزایش رضایت و موفقیت در این خدمت دندانپزشکی می‌شود. تخصص و مهارت بالای دندانپزشک در استفاده از دستگاه‌ها و تجهیزات نوین و همچنین مهارت بالا در ساخت ایمپلنت می‌تواند تضمینی بر رضایت زیباجویان از ایمپلنت دیجیتال باشد. کلینیک تخصصی دندانپزشکی دکتر معصومی با برخورداری از جدیدترین دستگاه‌ها و تجهیزات نوین و پیشرفته در حوزه دندانپزشکی دیجیتال و همچنین تجربه، تخصص و مهارت بالای دکتر معصومی بالاترین تضمین برای رضایت زیباجویان از انجام خدمات دندانپزشکی به ویژه ایمپلنت دیجیتال در این مجموعه به شمار می‌رود. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت نوبت مشاوره و ویزیت با شماره تلفن‌های کلینیک در ارتباط باشید.

همچنین بیشتر بخوانید درباره: آیا ارتودنسی برای همه سنین مناسب است؟

این مطلب را به اشتراک بگذارید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Call Now Button